Tel. 671 752 224

altea villa rodona

Vaig començar els meus estudis musicals a l’escola de Música de la Societat Musical Santa Cecilia de Guadassuar, continuant els estudis Professionals als Concervatoris Perfecto Garcia Jornet (Carlet) i el Conservatori Profesional de Música de Torrent, finalitzant amb els estudis Superiors de Música al Conservatori Superior Juaquin Rodrigo de València.Aquests anys vaig estudiar amb Jordi Rocher, Imma Albarrazín, Miguel Llopis, Jose Mª Sáez Ferriz i Mª Dolores Tomás. I vaig complementar els meus estudis en cursos amb Magdalena Martínez, Raúl Pérez, Isabel Vila, Abel Aldás, Julia Gallego, Miguel Angel Angulo, Antonio Nuez, Juanjo Hernandez, Salvador Martínez i Fernando Gomez.

Interessada en la pedagogia i en formar-me tan bé com sigui possible per transmetre tot l'après als meus alumnes vaig començar amb la formació en Metodologies Suzuki i Willems® paral·lelament.
En Metodologia Suzuki vaig ser alumna de la primera promoció espanyola de formació de flauta Suzuki de la Federació Espanyola del Mètode Suzuki, obtenint els dos primers nivells amb les professores Holandesses Anke van der Bijl i Karen Lavie, formadores de la European Suzuki Association, complementant aquesta formació amb cursos i congresos a Bryaston (Anglaterra), Londres, Canfranc, Davos (Suïsa), Àmsterdam… 
A l’Associació Internacional d’Educació Musical Willems® em vaig diplomar en aquesta Pedagogia amb els professors Eulàlia Casso, María-Ángeles Pérez, Béatrice Chapuis, Christophe Lazergues i Àngels Nadal; ampliant la formació a Congresos a Vic, Roma, Ljuviana (Eslovènia)…

Amb les ganes de seguir aprenent, he començat la formació de RÍTMICA DALCROZE al Institut Joan Llongueres de Barcelona i el Postgrau de Música Creativitat i Moviment de l'Universitat Ramon Lllul de Barcelona.

Els últims anys he treballat a la Societat Musical Santa Cecilia de Guadassuar,  MUSICORUM, CIM d’Almassera, COLÒNIES SUZUKI d’Ad Libitum.

He format part del projecte "Educació  Musical WIllems en l'aula de música" en el CEIP Federico García Sanchiz d'Alzira, dins dels programes d'innovació educativa,dirigint també el seu cor escolar.

Actualment estic treballlant al Elian's School Castelló, Escola de Música Castelló Musical i CEI nova escoleta Montessori d’Alzira i Música Temprana (escola Suzuki de València), on impartixc classes de flauta, iniació musical (des dels 2 anys) i Llenguatge Musical amb les Metodologies Suzuki i Willems®, aplicant tot el que vaig aprenent també amb la formació Dalcroze.

A la vegada, en el meu periòde vacacional, particpe en programes musico-socials per llatinoamèrica (Costa Rica, Guatemala).

Seguixc amb l’estudi de la flauta en diferents formacións, i actualment amb qui més compartixc i aprenc és amb els meus companys d’aventures musicals ALÈ QUARTET (quartet de flautes traveseres). A la vegada, també realitze concerts amb el cantautor Joan Amèric; els últims,  a la Pl. de Bous de València (Concert per la Cultura) al Palau de la Música de València, conjuntament, amb Andreu Valor, al Teatre Romà de Sagunt, amb la participació de Miquel Gil i Nacho Mañó, al Palau de la Generalitat Valenciana i al Festival Barna Sants.

 

Correu-e