Tel. 671 752 224

 • S. Suzuki

  S. Suzuki

  Tots poden tocar un instrument
  al igual que tos poden expresar-se
  en la seva llengua materna".
  • S. Suzuki
  • S.Suzuki
 • S.Suzuki

  S.Suzuki

  • S. Suzuki
  • S.Suzuki

FONAMENTS

FONAMENTS

LLENGUA MATERNA
El mètode d'ensenyament del Dr. Suzuki es basa en la idea de la LLENGUA MATERNA.
S.Suzuki va observar que els nens aprenien a parlar la seva pròpia llengua, fins i tot reproduint els accents locals, amb gran exactitud. Els nens estan emboltats pels sons de l'idioma de la seva mare des d'abans del seu naixement, la qual cosa li va portar a pensar que si els nens estiguessin envoltats de sons musicals, podrien desenvolupar una habilitat tan extraordinària en la música com la qual desenvolupen en el llenguatge.

APRENENTATGE PRECOÇ

A més a més de l’aprenentatge d’un instrument, l’EDUCACIÓ DEL TALENT té altres avantatges. Els xiquets poden començar molt abans del que estimen adequat els educadors tradicionals. Esta arrancada precoç, entre els tres i els quatre anys, els ajuda a tindre una gran habilitat a una edat a la què tradicionalment no són considerats capaços de començar.
DESENVOLUPAMENT DE L'ATENCIÓ I LA CONCENTRACIÓ

DESENVOLUPAMENT DE L'ATENCIÓ I LA CONCENTRACIÓ

Uns dels avantatges d’aquest mètode és el desenvolupament de la capacitat de retindre fàcilment, la memòria. Els xiquets que segueixen el Mètode Suzuki aprenen a memoritzar i a reproduir ritmes i melodies des del principi gràcies a l’escolta. Els començaments són amb peces curtes que l’alumne va memoritzant i retenint. A mesura que el xiquet progressa, les peces van sent més llargues, però el xiquet segueix retenint i memoritzant les peces anteriors, exercitant constantment la memòria.

EL PAPER DELS PARES

EL PAPER DELS PARES

La influència més considerable en l’entorn del xiquet prové dels seus pares, la responsabilitat major dels quals és la d’infondre seguretat als seus fills; seguretat es tradueix en aliment, abric, educació i en una immensa tendresa. Si els pares manifesten el seu amor i ho centren sobre els esforços del seu fill, aprendre música o qualsevol altra matèria constituirà una feliç experiència.
MÈTODE SUZUKI AMB LA FLAUTA TRAVESERA

MÈTODE SUZUKI AMB LA FLAUTA TRAVESERA

El Mètode Suzuki va ser creat per a l'ensenyament del violí i s'ha adaptat i segueix adaptant-se per a l'aprenentatge d'altres instruments. Toshio Takahashi fou el creador Mètode Suzuki per a flauta. És el creador dels 11 volums de flauta Suzuki que van des de “Mary Had a Little Lamb” fins al Concert en Sol M de Mozart. Estudià als Estats Units baix les influències de Marcel Moyse i Pau Casals entre altres. Fou aprofessor d’expressió musical amb Shinichi Suzuki al Talent Education Research Institute, del Japó.
FLAUTA TRAVESERA

FLAUTA TRAVESERA

És un dels instruments dels nostres orígens: la flauta va néixer d'un os d'animal al que algun ésser humà va decidir fer forats per aconseguir diferents sons en bufar a través del seu interior
Ofereix infinitat de possibilitats musicals en agrupacions i estils de música i el seu repertori és riquíssim: la literatura de la flauta abasta totes les èpoques de la història de la música i tot tipus d'estils, des del clàssic fins al jazz… i infinitats de formacions: orquestres, grups de cambra, bandes…
No pesa ni ocupa molt i es transporta fàcilment: fins i tot la flauta travesera d'adult cap perfectament en una motxilla corrent o una bossa gran. Afortunadament, no ens implica seients extra en els avions… És un instrument barat, sobretot durant l'etapa d'estudiant: els pífanos de plàstic amb els quals comencen els alumnes Suzuki en els primers anys costen només 9€ i les primeres flautes traveseras de l'alumne poden rondar els 150€! A més de la bellesa del seu so una vegada aconseguida certa tècnica, la flauta travesera té un timbre agradable des del començament de l'aprenentatge de l'alumne, resulta fàcil i dolç d'escoltar des de la primera classe.
metodo suzuki online

 

Correu-e