Tel. 671 752 224

Els flautistes Suzuki en València

flauta suzuki encuentro

 Aquest any hem tingut el plaer d'acollir en València l'Encontre Nacional de Flauta Suzuki.

En l'encontre comptarem amb la formadora Europea de Flauta en Metodologia Suzuki Karen Lavie, que va venir des d'Holanda per realitzar formació de professorat i impartir classes individuals i grupals dins de l'encontre.

 

Mesos estarem Laura Dudley, Laura Martín i jo (Altea Martínez) organitzant aquest encontre per a què tot eixira el millor possible, i hem de dir que tot l'esforç ha tingut la seuarecompensaperquè les cares de felicitat dels flautistes i les seues famílies ho valen tot i més.

Començarem amb classes individuals amb Karen Lavie, on hi hagué alumnes de tots els nivells i pogueren veure com tots els professors Suzuki tenim la mateixa filosofia i metodologia, però cadascú amb el seu estil característic.karen lave valencia suzuki

Seguidament vingueren les classes de grup i activitats diverses, com Dalcroze o MusicMindGames. Ací ensconeguérem totes les famílies vingudes de Madrid, Màlaga, Castelló, Alacant... i passarem unes hores molt divertides i productives, preparant el nostre concert final.

El moment del Concert va ser bonic, gràcies a l'Ajuntament de València realitzarem el concert en ple carrer de la ciutat. 

Gràcies a tots pel que us pertoca: les famílies, pel vostre treball i esforç; a Música Temprana per les instal·lacions, i per gravar i fer fotos meravelloses; les professores en formació per la vostra ajuda en TOT; Karen per les seues fantàstiques classes; les Laures de Madrid per fer fàcil i divertit organitzar una moguda tan gran... Fins al proper!!!

Correu-e