Tel. 671 752 224

Pedagogia Willems a l'escola pública

CURSO DE MÚSICA Y MOVIMIENTO CON FÁTIMA MORENO 638x300

Els projectes que envolten la Pedagogia ®Willems solen ser molt emocionants. 


Fer estimar la música als nens és el seu objectiu principal, i açò és el que buscaven al CEIPFedericoGarcíaSanchiz d'Alzira.

Aquest col·legi aposta per la innovació educativa, comença a treballar per projectes i espais. Saben que cal començar el canvi educatiu sense més demora des del mateix centre. 


I quina era la millor manera de fer aquest canvi en l'àrea de música? Per a ells, la necessitat era ensenyar a estimar la música d'una manera emocionant, practicant-la des de l'alegria.


Des d'aquest febrer hem començat a treballar amb la Pedagogia ®Willemsdins de l'horari lectiu de tots els nens d'educació infantil d'aquest col·legi. 


Per a mi com a professora, és molt emocionant poder dirigir-me a tots, siguen quins siguen els seus dots inicials, la seua edat, la seua situació familiar, el seu origen... Tots poden gaudir amb la música. Tots poden desenvolupar l'oïda musical i el sentit rítmic, que precedeixen i preparen per a la pràctica del solfeig (formació musical), l'instrument i de qualsevol altra disciplina musical.


És un treball magnífic poder treure partit de la situació d'aquests grans grups per conrear les riqueses i les exigències de la trobada amb l'altre (escolta, expressió pròpia, comunicació).


Les coses estan canviant a l'escola pública, i és un plaer ajudar en aquest canvi amb la Pedagogia ®Willems.

 

Correu-e