Tel. 671 752 224

Preparem un Concert

Aquest primer trimestre de classes de flauta amb el Mètode Suzuki està finalitzant.

Algunes famílies han rebut en aquests mesos les seues primeres classes de flauta. Els pares han aprés a tocar les primeres peces, s'han esforçat molt per a ser el millor exemple per als seus fills.

Els nens de 3 anys que han començat aquest curs han despertat el seu cos per a començar amb la pràctica instrumental i comencen a fer els seus primers sons amb el pífano. Molts fan unes estàtues amb posició de flautista que fan veure que estan esperant la foto del concert d'hivern.

Altres nens comencen a tocar amb les seues flautes noves, ja de veritat, de grans, peces que deixen de ser cançonetes i comencen a ser d'autors com Schubert o Bach.

Els més grans hancomençat un nou llibre amb peces de repertori flautístic que us va a encantar.

Ara ens toca fer molts assajos extra, repassar totes les peces cada setmana, millorar les nostres postures més si cap, escoltar el CD cada dia i preparar alguna peça de regal per al nostre públic.

Tots s'han esforçat molt, així que portarem aquest treball a escena.

Us esperem a tots per a que aquest esforç siga recompensat en uns grans aplaudiments el dia del concert: Dissabte 17 de desembre18 h en la Casa de la Cultura d'Alzira.

Correu-e