Tel. 671 752 224

Quina emoció per als flautistes quan tenim concert !!! I és que el més bonic d'aprendre música és poder compartir-la.  

Cada concert suposa un objectiu concert que comencem a preparar amb temps i il·lusió, i aquest mes en tenim un de bonic bonic... Un Concert on participaran nens que tenen entre 3 i 12 anys d'edat, junt a les seves families.

Als concerts, els més menuts es troben acollits pels majors i els més avançats utilitzen el seu potencial per a ajudar als menuts.

Al Mètode Suzuki, a partir del moment en què els alumnes poden tocar alguna peça completa i la tenen ben interioritzada, també comencen a donar concerts. 

Són moments màgics, la fi d'un treball, la recompensa del temps dedicat, així que vos convidem a tots al nostre proper concert que ja començareu a entendre perquè és tan especial per a nosaltres.

Aquest concert que realitzarem el dissabte 28 de maig al Centre Comercial Ribera del Xúquer (18h) està pensat per a tothom. Tots deuríem i tots podem gaudir de la música, així que els nostres flautistes us regalaran un conte musicalitzat, on viureu moltes aventures junt a ells i la música, on escoltareu peces de repertori del món de la música clàssica molt conegudes per tots.

Vos esperem !

 

 

concert eroski

Correu-e